VĪNA SKOLA

Svētki ikdienā

Mūsu Vīna Skolā ikvienam ir iespēja kļūt par vīnu lietpratēju. Brīvā un draudzīgā gaisotnē, Latvijas vadošo vīnziņu vadībā, tiek izzināti vīna pasaules noslēpumi.
Vīna Skola Rīgā notiek pirmdienās un otrdienās, Liepājā trešdienās. Rudens/ziemas kurss ilgst no septembra līdz decembrim, pavasara/vasaras kurss no februāra līdz maijam. Pilns Vīna Skolas kurss sastāv no 10 nodarbībām, tā absolventi saņem vīna zināšanas apliecinošu sertifikātu. Atbilstoši savām vēlmēm un interesēm ir iespējams izvēlēties apmeklēt arī atsevišķas lekcijas.

 

 

Rīga, t/c Galerija Centrs
Pirmdienu un otrdienu vakaros 18:30 - 20:30
Liepāja, t/c Baata
Reizi mēnesī trešdienu vakaros 18:00 - 20:00
Nodarbību vieta

Vīna Skolas kalendārs

Brīvas vietas
15.02.2016
Pirmie soļi vīna pasaulē. Kā orientēties un pēc kā vadīties izvēloties vīnu – IZPĀRDOTS
0
Pagājis
16.02.2016
Pirmie soļi vīna pasaulē. Kā orientēties un pēc kā vadīties izvēloties vīnu.
2
Pagājis
23.02.2016
Ceļojums caur Francijas sarkanvīna reģioniem – IZPĀRDOTS
0
Pagājis
01.03.2016
Vīna smarža, garša un degustēšanas prasmju apgūšana. Vīna pasniegšanas māksla – IZPĀRDOTS
0
Pagājis
14.03.2016
Kā orientēties plašajā sarkanvīnu izvēlē. Eiropas un Jaunās pasaules sarkanvīni un to atšķirības – IZPĀRDOTS
0
Pagājis
15.03.2016
Kā orientēties plašajā sarkanvīnu izvēlē. Eiropas un Jaunās pasaules sarkanvīni un to atšķirības- IZPĀRDOTS
0
Pagājis
21.03.2016
Ceļvedis šampaniešu un dzirkstošo vīnu pasaulē.
1
Pagājis
22.03.2016
Ceļvedis šampaniešu un dzirkstošo vīnu pasaulē
4
Pagājis
04.04.2016
Kā orientēties plašajā baltvīnu izvēlē. Eiropas un Jaunās pasaules baltvīni un to atšķirības – IZPĀRDOTS
0
Pagājis
05.04.2016
Kā orientēties plašajā baltvīnu izvēlē. Eiropas un Jaunās pasaules baltvīni un to atšķirības.
7
Pagājis
05.04.2016
La Spinetta vīnu meistarklase – IZPĀRDOTS
0
Pagājis
12.04.2016
Zināšanu pārbaudes tests
Pagājis
19.04.2016
Saulains ceļojums Spānijas un Portugāles vīnu pasaulē – IZPĀRDOTS
0
Pagājis
26.04.2016
Tradīcijām bagātie Vācijas un Austrijas vīni – IZPĀRDOTS
2
Pagājis
28.04.2016
Ekskluzīvas vakariņas un īpaši piemeklēti vīni ar MICHELIN* ŠEFPAVĀRU JEREMI FONTIN – IZPĀRDOTS
0
Pagājis
03.05.2016
Kā orientēties plašajā Francijas dzirkstošo vīnu, šampaniešu un deserta vīnu sortimentā.
0
Pagājis
10.05.2016
Garšas piedzīvojums Itālijas sarkanvīnu pasaulē – IZPĀRDOTS
0
Pagājis
07.09.2015
Ievads vīna pasaul – IZPĀRDOTS
0
Pagājis
Lūdzu izvēlieties vismaz vienu nodarbību
Atpakaļ

Pirmie soļi vīna pasaulē. Kā orientēties un pēc kā vadīties izvēloties vīnu – IZPĀRDOTS

t/c Galerija Centrs
18:30
Pasniedz: pasniedzeju-foto-02 Linda Kļaviņa
Brīvās vietas 0

Vīna pasniegšana, degustācijas tehnika, vīna iedalījums, pasniegšanas temperatūra, ražošanas tehnoloģija. Degustācijā: garšā prasmīgi sabalansēta, pēc tradicionālās šampanizācijas metodes darīta maiga spāņu Cava, elegants vācu klasiskais Riesling no Reinhesenes reģiona, delikāts Sauvignon Blanc baltvīns no Rueda reģiona Spānijā, starptautiski godalgoti un izteiksmīgi sarkanvīni: Tempranillo no La Rioja reģiona Spānijā un Primitivo no Puglijas reģiona Itālijā.

Atpakaļ

Pieteikuma forma





Atcelt